Fredly Produkter AS

Pipinette

Nå kan du STÅ å tisse hvor som helst og når som helst.

Fler opplysninger om Pipinette

Små løsninger på et stort problem

På sytten- og attenhundretallet fantes det damepotter i tinn og porselen. Pipinette er en slik liten og lett potte. Den fikk Svensk Form-prisen i 1995 for sin design.

Potten har lokk og finnes i flere farger: marineblå, fuchsiarød lysblå, lysgrønn og hvit. Den passer ikke kun for kvinner. Den er også enkel og praktisk for menn og større barn.

 Utformet slik at en kvinne kan urinere uten ubehag i stående stilling

Potten  er oval, 11 cm høy og utformet slik at en kvinne kan urinere uten ubehag i stående stilling. Materialet er polypropylen, som er en type miljøvennlig plast. Potten tåler rengjøring opptil 85 *C. Med lokk veier den 125 g og rommer drøyt 700 ml. Man produserer som regel 200-400 ml urin, om morgenen er produksjonen imidlertid noe større.

 Lokket

Lokket beskytter mot lukt og innsyn. Det ligger løst på potten, slik at en full potte kan tømmes uten at det søles.

 Praktisk å ha ved siden av sengen

Potten  kan brukes hvis man står opp om natten. Man kan også stå og urinere ved sengen, og etter bruk kan potten gjerne stå på nattbordet med lokk. Mange kvinner har det så travelt med å komme seg på toalettet om morgenen at de knapt rekker ut av sengen. Da er det godt å ha potten i nærheten.

 På reisen

Potten får plass i en stor håndveske. Den kan brukes i stedet for en WC-stol på offentlige toaletter. Av hygieniske årsaker er den svært populær blant kvinner som har vanskeligheter med å sitte. På reise, der hygienestandarden iblant kan være svært forskjellig fra vår, behøver man ikke sette seg på urene toaletter eller slepe kjoler langs våte toalettgulv.  Overnattingsgjesten unngår besvær ved å ha potten med i bagasjen.

 Funksjonshemming, rekonvalesens og smerte

Etter visse operasjoner, ved benbrudd, hekseskudd eller plager med rygg, hofter, knær etc. er det enklere og mindre smertefullt å urinere i stående stilling. Kan man ikke bevege seg særlig langt, er potten et bra alternativ til bekken hvis man kan stå ved sengen.

 Inkontinens

Ved inkontinens er det fornuftig å kle seg luftig og uten inkontinensbeskyttelse så ofte som mulig. Potten med lokk kan stå fremme i rommet der man oppholder seg.

 I stuen, båten eller campingvognen

Potten er god å ha i stuen eller på gjesterommet. Potten er praktisk i båten. Det er mer behagelig og stødig å stå og man trenger ikke å kle av seg så mye. Når man av økologiske grunner vil samle urinen på ett sted, er Pipinette behagelig å ha på toalett eller tørrtoalett.

Pipinette Travel kit

 Tiss hvor Du vil - om du absolutt behøver!

Hver engangsforpakning består av en pose med en magisk pute. Tiss i posen og vesken blir, i kontakt med puten, en dryppfri masse på ca. ett minutt. Selges i trepakk.

For mann, kvinner og barn. Ved hastig påkommende tisse- nød, da ingen toalett finns tilgjenglig og med ingen mulighet til å kaste vannet ute.                                           

På reise, i bil, buss, tog, fly, ved store arransjement som festivaler, stevner m. m. Travel kit er meget lite og enkelt å oppbevare i bilens hanskerom, i innerlommen, bag eller veske. En ubrukt travel kit har samme størrelse som en våtserviett. Menn og gutter kan tisse direkte i posen. Den kan formes slik at det blir sikkert, bekvemt og dryppfritt.

Besøk produsenten

Fredly Produkter ASTelefon: +47 912 13000