Fredly Produkter AS

MASSASJE

Fredly Produkter AS begynte å selge massasjebenker høsten 2004

Våre benker fra Master Massasje tåler sammenlikning. Med over 1.000.000 solgte benker bare i USA, bekrefter vi at her får du mest for pengene. Kombinasjonen kvalitet, garanti, medfølgende tilleggsutstyr og pris kan ingen konkurrere med.

                                                                           

     

Startpakken, til deg som vil ha en komplett pakke til en rimelig pris                

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

FØR DU KJØPER BENK: Tenk igjennom hva du skal bruke benken til og velg en benk tilpasset det arbeidet du skal utføre. Sørg for at benken har tilstrekkelig med reguleringsmuligheter.

DINE KUNDER: Du lever av at kundene kommer tilbake. Bruk derfor noen ekstra kroner på liggekomfort. Vi anbefaler benk med doble benlåser. Alt annet blir ustabilt etter en tid.  De fleste "Billigbenkene" har tynn madrass, PVC trekk og enkle benlåser. Hverken du eller dine kunder er tjent med det.

Du har valget, vi har benkene. 

Da vi tilfeldigvis kom i kontakt med verdens største produsent av bærbare massasjebenker styrket vi ytterligere vårt produktspekter. På kort tid hadde vi solgt flere hundre benker og stoler over hele landet.

Forretningshemmeligheten vår er svært enkel:

a) Lave priser
b) Stadig kvalitetsforbedring og produktutvikling
c) Utmerket kundeservice og garantier
d) Nøye utvalgte produkter med høy kvalitet.


Snart fant vi ut at vi har valgt benker fra den beste produsenten. Selvom vi bruker få kroner på markedsføring selger vi mer og mer. Kunder som viser sin nye benk til andre generer stor etterspørsel hos oss.
Vi kommer snart til å utvide vårt utvalg med nye modeller som bidrar til økt harmoni, velvære og skjønnhet i dagliglivet.

Hver bestilling, nye idéer, forbedringer, og positive tilbakemeldinger, men også kritikk ønskes velkommen fordi vi hele tiden arbeider for å forbedre våre produkter og tjenester. Vi gleder oss til å høre fra Dem.

 

Skoleprogrammet

Kan nå anskaffes av lærere, skoler, helsespesialister, og forhandlere av trenings- og massasje-utstyr. Dere vet hva kvalitet og pris betyr. Nå kan vi tilby det Dere ber om. Våre berømte benker, som har forbløffet hele bransjen, kan De nå få levert direkte.
Skriv til (post@fredly.net) eller ring (0047) 63 98 28 88, og fortell oss hvor mange benker De kjøper i året, hvor mange De kjøper om gangen, og med hvilke spesifikasjoner. 
Vi kommer raskt tilbake med det riktige tilbudet for Dem.

 

Studentprogram

På våre lagre reserverer vi et begrenset antall profesjonelle bærbare massasjebenker og –stoler for studenter med trange budsjetter som tar sikte på yrker i trenings- eller helsesektoren. Det dreier seg om forskjellige modeller, demo, secunda, nye og brukte med eller uten skjønnhetsfeil, med justerbare eller faste hodestøtter, med eller uten brukt eller ny innpakning. Send oss en e-post til post@fredly.net med beskjed om hva du ønsker og hvor meget du har lyst til å betale.

Obs!
Vi ber om forståelse for at studentprogrammet er helt uforbindtlig, og begrenser seg til eksisterende lagre. Vi forbeholder oss av økonomiske og tidsmessige grunner ikke å svare på Deres henvendelse. Hører De intet innen en uke, er dette grunnen.

Forbrukerprogram

Vi tilbyr publikum forskjellige utgåtte modeller, brukte modeller og demo-modeller.
Massasje er livskvalitet. Tenk å komme hjem etter en travel og stresset dag til en partner som har montert en bærbar massasjebenk i et hyggelig værelse. De kler av Dem, dusjer, og legger Dem med et dypt sukk ned på bordet og glemmer omverdenen.
Partneren smører deg med duftende olje og gir deg en dyp og følsom massasje.
Er det dette Du drømmer om? Vi kan bistå – send oss en e-post.


Vi har ikke den rette partner til Dem, men vi har ypperlige
massasjebenker. Det er en god begynnelse, og da kommer resten av seg selv.

Garantier

Hvor intet annet sies, leveres alle våre produkter med en ubegrenset to-års garanti fra produsenten mot defekte materialer eller utførelse. Hvor intet annet sies, leveres alle våre massasjebenker med en utvidet 10-års garanti mot feil i ben- og rammesystemet. Deres data blir ikke bragt videre til tredjepart. Alt salg via internett har i tillegg full returrett i følge angrefristloven.

Kontakt oss for tilbud

 

Fredly Produkter as , Postadresse:  Postboks 111 ,Veitvet, N-0518 Oslo, Norge

Telefon kontor.: 63 98 28 88 Telefon lager. : 63 98 28 88  Telefaks : 63 97 83 33

Kontoradresse: Østre Aker vei 101, Oslo – Lageradresse: Myrvegen 23, Jessheim

E-mail : Post@fredly.netDISCLAIMERS
KATALOG
Fredly Produkter ASTelefon: +47 912 13000