Fredly Produkter AS

Ayurveda massasje

Ayurverdic olje massasje.

Kjøp her                                                       

Forrige år besøkte vi India i to måneder, og et av høydepunktene var besøket ved Ayurverdic senter i Kerala og oppleve følelsen og de helsemessige fordelene ved Ayurverdic olje massasje. Det var den beste massasjen vi noen sinne hadde opplevd. Vi ble som født på ny og den behagelige følelsen satt i kroppen i flere dager.

Teknikken i Ayurverdic massasje har mange hemligheter og er like mystisk som landet India, den eldste kulturen på jorden. Det beste med Ayurverdic massasje, blant flere, synes vi var den rensende effekten den hadde på hele kroppen.
Mange massører og terapeuter fra Europa reiser til India for å lære Ayurvedic medisin, og i de senere år har flere og flere utøvere av massasje begynt å praktisere denne teknikken. Dette er et voksende marked der de største byene i Tyskland, UK, og Frankrike har vært foregangsmarked. Behovet er stort og kundene står i kø for å oppnå denne helsebringende velvære. Er du tidlig ute kan du starte din egen skole for Ayurvedic medisin. Mange andre massasjeteknikker, der olje er et vesentlig innhold blir mer og mer populært, for eksempel Hawaiian olje massasje, finner veien til det moderne samfunn.


I lyset av denne utviklingen har vi konstruert et ”Master Massasje Ayurveda Massasje Bord” der du kan benytte store mengder olje uten søl. Denne fordelen vil vi gjerne at du som kunde skal få ta del i, og ved å investere i et ”Ayurveda Massasje Bord” kan du utføre samtlige massasjeteknikker uten søl.


Det spesielle med dette Master Massasje bordet er:


1. Bredere
2. Bordet har en opphøyet kant, som samler opp oljen
3. Den justerbare hodestøtten har en form som gjør den egnet for utstrakt bruk av olje.

Ayurveda er sannsynligvis ett av verdens eldste medisinske system som fortsatt er levende. Navnet betyr «kunnskap om livet» (ayus = liv og veda = kunnskap). Ayurvedisk medisin er opptatt av hele menneskets tilværelse, både fysisk, mentalt, emosjonelt og åndelig. Blant de viktigste virkemidler i behandlingen og forebyggingen er endringer i livsstil og kosthold, herunder også bruk av urter, mineraler, oljer, osv.

MER INFORMASJON OM AYURVEDA

Kontakt oss for tilbud

Fredly Produkter as , Postadresse:  Postboks 111 ,Veitvet, N-0518 Oslo, Norge

Telefon kontor.: 63 98 28 88 Telefon lager. : 63 98 28 88  Telefaks : 63 97 83 33

Kontoradresse: Østre Aker vei 101, Oslo – Lageradresse: Myrvegen 23, Jessheim

E-mail : Post@fredly.net


Fredly Produkter ASTelefon: +47 912 13000