Fredly Produkter AS

DANESTYLE

Oppblåsbare hjelpemidler til behandling, avlastning og velvære.

 

DaneStyle MedicalLine

Ny innsats mot WHIPLASH skader i biler

Whiplash- puten er et av fem produkter, som introduseres på det norske markedet i disse dager. Medical Line er , som navnet sier, en serie med produkter hvor brukerens helse og velvære står i sentrum. Enkle oppblåsbare produkter, som tar liten plass, og har stor nytteverdi. Produktene vil om kort tid være å finne i bransjeforretninger over hele landet. Hva skriver legen?

Whiplash- puten: Artikkel nummer 6008

BackRest - den oppblåsbare skråputen:Artikkel nummer 6004

"To i en" er en oppblåsbar sitte og ryggpute, som kan lindre og forebygge smerter i korsryggen. Puten blåses opp for individuelt behov slik at korsryggen hviler i en naturlig stilling. Puten kan også brukes i ryggen ved hjelp av strikken som følger med, og som lett kan festes i hullene på siden. BackRest er lett å ta med seg i en veske eller lomme.

BackSupport:Artikkel nummer 6005

Puten kan lindre og forebygge smerter i korsryggen når man sitter oppreist eller ligger. Støtten kan varieres med mengden luft, og gjør ryggøvelser bedre og behageligere. Ved plassering på stol, fastgjøres puten med den medfølgende strikk i putens ender og strammes etter behov. BackSupport tar liten plass, og er lett å ta med seg.

HeadSupport:Artikkel nummer 6006

Puten støtter nakken og bakhodet slik at hodet ikke ruller til siden og fremover, når brukeren eventuelt faller i søvn. Smerter i nakkeregionen begrenses i og med at nakken får full støtte av et mykt underlag. Puten tilpasses individuelt ved å regulere luftinnholdet. HeadSupport er grei å ta med seg.

BetterSeat - PUR:Artikkel nummer 6007

En oppblåsbar trykk- avlastningspute, med meget gode egenskaper. Et godt sete, som brettes sammen og blir enkelt å ta med seg ( lomme format ). Puten har flere punkter for trykkavlastning og er laget i vaskbart materiale. Luftmengden kan lett reguleres for et behagelig sete. 

Sleep Over :Artikkel nummer 6001 og 6002

De oppblåsbare nakkeputene leveres som før i blå og grå utførelse.

Generelt for Medical Line. - Gode råd og brukerveiledning.

Ved bruk bør du regulere luftinnholdet slik at dert blir behagelig, og tilpasset spesielt til dem.

Ventilen skal være lukket under vask. Bruk lunkent vann og mild såpe.

Ingen av produktene er beregnet til - eller sikker - som flyte- vest.

Har produktet ligget oppblåst over lengre tid, kan luften langsomt sige ut p.g.a. press på ventilen. Hvis puten ligger i sterk sol eller ved bruk i fly, så kan trykket stige, og det kan derfor være nødvendig å regulere trykket.

Det er ingen fare for at produktet skal eksplodere.


Whiplash
Fredly Produkter ASTelefon: +47 912 13000