Fredly Produkter AS

STØTTESTOKKER

En støttestokk definerer vi som en stokk med støttehåndtak ( tversoverhåndtak )

 

Se produktene under "Støttestokker" i gruppen "Stokker og ganghjelpemidler" i nettbutikken.

Håndverk med lange tradisjoner preger den dag i dag produksjonen av stokker.

Selv om flere av dagens stokker lages i materialer som stål, aluminium, glassfiber og kevlar, er trestokken fremdeles bestselgeren. Produsentene har egne åkre hvor de forskjellige tresortene dyrkes. Fra innhøsting til ferdig stokk, er produksjonstiden ca. 3 år.

Alle støttestokkene leveres i minimum 90 cm. hvis ikke annet er opplyst.

Mange forskjellige tresorter benyttes i produksjonen. Noen for deres hardhet og styrke, og andre for deres utseende og eleganse. Ofte kan en stokk være laget av kombinasjoner av begge deler.

Forskjellen mellom en dame og herre stokk, er ikke så stor. Damestokkene er litt mindre i handtaket, og tynnere i utførelsen. Hvem som skal benytte hva er vanskelig å si på forhånd, her må man selv prøve ut hvilket håndtak som passer best. De stokkene som vi har definert som dame og herre, er stokkene identiske men leveres i to størrelser.

Utvalget av tilbehør er rikholdig, se under "annet utstyr og tilbehør" i "KATALOG/BESTILLING".

Vi importerer stokker fra hele verden, og har et godt utvalg. Spesielle ønsker på bestilling.

Bildet viser Artikkel 1334 Herre og 1328 Dame - Identiske støttestokker i to størrelser.

Støttestokker finnes i mange forskjellige varianter. De varierer i tresort, håndtak og utførelse. Støttestokkene finner du i flere grupper, i Støttestokker, Trebeinstokker, Firebeinstokker og Gave/Sitte og Tur stokker, hvor de spesielle og eksklusive tresorter og håndtak, er representert. Felles for disse er at de har støttehåndtak eller anatomisk håndtak.

Har du et godt utvalg av ordinære støttestokker samt noen eksklusive kan du tilfredstille de fleste kunder. Husk at kundens spesielle ønsker kan oppfylles over natten mot portotillegg.   

Fredly Produkter ASTelefon: +47 912 13000